Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιριών ταχυμεταφορών,  ACS Courier  & Γενική Ταχυδρομική, που πληρούν τις προδιαγραφές μας & έχουν επιλεγχεί από το megusto.com.gr, έτσι ώστε να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

Εφόσον επιθυμείτε να σας παραδοθούν τα προϊόντα ημέρα Σάββατο, υπάρχει έξτρα χρέωση 2 €.

Η παράδοση Σαββάτου δεν είναι εφικτή για τις παραγγελίες με νησιώτικο προορισμό που πραγματοποιούνται Τετάρτη μετά τη 13.00,  και για χερσαίους προορισμούς Πέμπτη μετά τις 20.00.

H παράδοση των διαθέσιμων προϊόντων, γίνεται εντός 72 ωρών σε όλη τη χερσαία Ελλάδα και έως 96 ωρών σε νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς, σε συνεργασία με τις ACS Courier  & Γενική Ταχυδρομική.

 

Έξοδα αποστολής

 

​-Για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 50€ με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών, το κόστος αποστολής είναι 3€ με ΦΠΑ σε όλη την Ελλάδα

-Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 50€ με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα

– Για παραγγελίες βάρους 8 κιλών και άνω, η χρέωση διαφοροποιείται βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελίας και του προορισμού αποστολής

* Ανεξαρτήτως τις παραπάνω προϋποθέσεις και ποσά, εάν επιθυμείτε να σας παραδοθούν τα προϊόντα ημέρα Σάββατο υπάρχει έξτρα χρέωση 2 €.

Info: Κατόπιν συνεννόησης, μπορείτε να επιλέξετε την εταιρεία ταχυμεταφορών της αρεσκείας σας με δική σας χρέωση & με την προϋπόθεση πως η εξόφληση του ποσού θα πραγματοποιηθεί με Κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

 

Χρόνοι παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται ανάλογα με την γεωγραφική τοποθεσία & την ημέρα της παραγγελίας.

Το Megusto δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:

Αποστολές Εξωτερικού ACS Courier

  • Επίδοση σε 7-15 εργάσιμες ημέρες στους κυριότερους προορισμούς.
  • Ενημέρωση για την πορεία και τον εντοπισμό των αντικειμένων ηλεκτρονικά (https://www.acscourier.net/el/track-and-trace) ή τηλεφωνικά στο 2108190000.